Retreat i Hällingsjö 10-12 mars

Övervinn Rädslorna & Stå i din fulla kraft!
Detta är en helg för dig som vill lämna rädslorna bakom dig, stå i din fulla kraft & ta din personliga och spirituella utveckling till nästa nivå.
Denna härliga helg erbjuder vi dig olika former av yoga, meditation och samtal. Du kommer också att få lära dig att laga helvegetarisk och glutenfri mat!
Retreatet är för dig som vill ha verktyg som är transformerande för både kropp och själ och som du kan använda när du kommer hem. Det är också mycket kraftfullt och energihöjande att träffas fysiskt och tillsammans kommer vi att skapa magi!
Det övergripande syftet är att få dig att upptäcka och utveckla dina egna resurser för att kunna stå i din fulla kraft. Rädslorna är ofta det som hindrar oss på vår väg, därför kommer du att få verktyg för att hantera dina rädslor.
Vår ambition är även att du som deltagare ska få möjlighet att fördjupa kontakten med dig själv genom meditation, mental träning, yoga, helvegetarisk kost och samtidigt ta en välförtjänt paus från den hektiska vardagen. Du får med dig enkla tekniker och inspiration hem som du kan införliva i ditt dagliga liv.
Under helgen bor du i enkel/dubbel rum i en naturnära miljö. Den helvegetariska maten lagar vi tillsammans och är ekologisk i den mån det går. Det kommer att vara enkla och goda recept som du kan ta med dig hem och laga i vardagen. Du kommer att få med våra bästa tips för att enkelt kunna äta mer hälsosamt.
För att närvara under helgen behövs inga tidigare erfarenheter av yoga eller meditation.
Varmt välkommen!
Jessica och Jenny
Begränsat antal platser, så säkra din plats redan idag!
ÖVRIGT
Under din vistelse kommer det även finnas möjlighet att boka privata sessioner om man önskar:
• Reconnective healing (Jenny) Retreatpris: 600 kr (ord pris 900)
Privata sessioner brukar vara populära så kontakta oss redan nu så sätter vi upp dig på kölistan.
INVESTERING
Alla måltider, mellanmål och logi ingår i priset. Du bor i rum av enklare standard. Egna lakan och handdukar medtages. Om du har yogamatta så ta med, annars går det bra att låna om du meddelar oss i god tid innan retreaten.
OBS: Early bird pris fram till 1/2 4900 kr!!!
Investering: 5600 kr.
ANMÄLAN
Anmälan är bindande. Avgiften betalas vid anmälan till BG 166–7047 Soulplanet AB för att säkra din plats.
Kursavgiften betalas inte tillbaka, varken helt eller delvis, om du av någon anledning skulle avbryta din vistelse hos oss.
Mot uppvisande av läkarintyg betalas då kursavgiften utom en administrativ avgift på 1000 kr tillbaka.
Anmälan sker via e-mail senast 24 februari 2023 till: thegamechangerspodcast@gmail.com
PRELIMINÄRT SCHEMA:
Fredag 10 mars
15.00 Ankomst
15.30 – 17.00 Yinyoga och meditation
17.00 Välkomstceremoni
18.00 Middag
20.30 Yoga Nidra
Lördag 11 mars
Bad i sjön för de som vill 😉
8.00 – 9.15 Globalyoga och meditation
9.15 Frukost
10.15-11.15 Föreläsning: Låt inte rädslan förlama dig.
11.30- Vi lagar lunch tillsammans
13.30-15.00 Fritid (möjlighet att ta behandlingar)
15.00 Smoothiemellanmål
15.30-17.00 Kundaliniyoga och meditation
17.30 Vi lagar middag tillsammans
20.00 Änglakort med personliga budskap
Söndag 12 mars
Bad i sjön för de som vill 🙂
7.00 – 8.00 Globalyoga och meditation
8.00 Frukost
9.30-10.30 Föreläsning: Stå i din fulla kraft!
10.30-11.30 Fritid (möjlighet att ta behandlingar)
11.30 Vi lagar Lunch tillsammans
13.30-14.30 Städning
14.30-15.00 Adi Shakti meditation
15.00-16.00 Avslutningsceremoni
OM MATEN
I Yogatraditionen och livet är maten en viktig del, maten ska hjälpa kroppen att renas från gifter och slagg och vara ett stöd för energisystemet, maten på helgen är därför helvegetarisk och efter bästa förmåga tillagad på ekologiska råvaror. Om du har några matallergier är det viktigt att du anmäler detta i samband med din anmälning för retreaten.
BOENDE
Anläggningen är fantastiskt belägen vid den ostligaste delen av Östra Ingsjön vid Hällingsjö, och har egen strandtomt med sandstrand. Är det fint väder har vi goda möjligheter att vara utomhus en del av helgen. Det är härlig skog och natur runt omkring.
Anläggningen består av ett större hus i två våningsplan på 230 kvm, samt två Västkuststugor på vardera 50 kvm.
Bilväg finns fram till anläggningen. Det finns även bussförbindelse med Göteborg.
Avståndet från busshållplatsen till anläggningen är något över 1 km och anländer du med buss kan vi ordna hämtning vid hållplatsen.
Adress: 201 Bäckaviken, 43895 Hällingsjö.
OM JESSICA & JENNY
Helgen anordnas av Jessica Isegran och Jenny Larsson. Jenny och Jessica har anordnat flera mycket omtyckta retreat, både tillsammans och på enskilt håll. De driver sedan 4 år tillbaka podden The Game Changers Podcast. Podden nominerades till Guldpodden 2021.
Jessica Isegran har över 20 års erfarenhet av yoga. Hon är utbildad lärare i kundaliniyoga, yinyoga och meditation. Hon arbetar idag som intuitv coach. Hennes passion i livet är att hjälpa människor att känna mer glädje, energi & passion i sina liv.
jessica@jessicaisegran.com eller https://www.jessicaisegran.com/
Jenny Larsson är mental tränare, ledarcoach, yogalärare och utbildad inom Reconnective healing. Hon har också certifikat i “plant based nutrition”. Hon brinner för att stötta andra att uppnå en mental, spirituell och fysisk hållbarhet. Hon vill att så många som möjligt ska få chansen att leva ett liv i djup kontakt med sig själva och därigenom nå sin fulla potential! Jenny utbildar sig även i Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT).
jenny@soulplanet.se
Mobil: 0725-885950

Frågor och anmälan till: thegamechangerspodcast@gmail.com