Spirituella kvällar med healing kl 19-21, start 3/10 2022

Jag vill skapa en plats i vardagen där vi kan prata om det som är viktigt i livet och de stora frågorna. Varje träff kommer att ha ett tema som vi diskuterar enligt Satsang filosofin.
Satsang är sanskrit för “sant umgänge” och kommer ur en kärlek för det sanna och en vilja att se igenom illusionerna. I mina ögon är det helt enkelt att vi träffas och utforskar vad som är sant i oss själva och vad som är osant.
Det kan vara allt ifrån rädslor, självkänsla och stress till olika spirituella frågeställningar.
Min vision är att vi ska stötta och stärka varandra, ge och få inspiration och dela värdefulla erfarenheter. Att vi ska utvecklas, kanske få nya insikter och idéer. Det kommer att vara lekfullt och lättsamt samtidigt som vi verkligen djupdyker i olika ämnen.
De flesta träffarna kommer också att innehålla en guidad meditation eller övning som du sedan kan ta med dig hem och ha nytta av i vardagen. Meditationen kommer att vara kopplad till det tema som gäller för dagen.
Jag kommer att sätta ramarna för träffarna och det kommer att vara ett flödande upplägg beroende på deltagarna och vad som dyker upp i vår verklighet. Att känna gemenskap och stöd hos andra är viktigare är någonsin.
Att få dela idéer och tankar öppet utan att bli dömd, att få skratta tillsammans och vara de vi är till 100% är mitt mål med dessa träffar. NYTT för denna omgången är att jag kommer att facilitera Reconnective healing för hela gruppen i slutet av träffen.
Låter det spännande? Varmt välkommen!
Upplägg: 5 ggr, 3/10-28/11
Tid: Varannan måndag Kl.19-21
Plats: Bygdegården Tosseryd
Investering: 1450 kr
Anmälan: jenny@soulplanet.se
Mobil: 0725-885950