Spirituella kvällar Start 25/1 2024 (varannan torsdag)

Spirituella kvällar är tillbaka!!!
Äntligen är det dags för den här populära “kursen”   igen. Varje träff kommer att ha ett tema som vi diskuterar som berör frågor som inte brukar komma upp vid middagsbordet. Det kan exempelvis vara hur man kan följa sitt hjärta i större utsträckning och även olika spirituella frågeställningar som vad tror vi om ett liv efter detta, guider, änglar etc.
Träffarna kommer att innehålla en guidad meditation eller övning som du sedan kan ta med dig hem och ha nytta av i vardagen. Det kommer säkert att bli Light Language aktiveringar, healing, änglakort och annat spännande som vi vill utforska tillsammans!
Jag kommer att sätta ramarna för träffarna och intentionen och det kommer att vara ett flödande upplägg beroende på deltagarna och vad som dyker upp i vår verklighet. Min vision är att vi ska stötta och stärka varandra, ge och få inspiration och dela värdefulla erfarenheter. Att vi ska utveckla våra spirituella sidor, expandera, få nya insikter och idéer.
Det kommer att vara lekfullt och lättsamt samtidigt som vi djupdyker i olika ämnen. Att känna en varm gemenskap med andra likasinnade är så viktigt och hjälper oss att växa. Varje gång vi ses skapar vi en kraftfull energi som kommer att höja vår vibration<3
Det kommer att bli så magiskt!
Känner du dig kallad?
Varmt välkommen!
När: Start Torsdagen 25/1 kl 18.30-20.30, Jämna veckor
Var: Bygdegården i Tosseryd 10 min från Borås Centrum
Anmälan: Maila mig på jenny@soulplanet.se, Swisha 1790 kr till 0725-885950
för att säkra din plats
Begränsat antal platser så anmäl dig idag för att säkra din plats;-)
Om mig:
Jag är utbildad i Global Yoga och är mental tränare/reconnective healer. Jag jobbar också med Dolores Cannons hypnosmetod och regression till tidigare liv (QHHT).
Mitt Light Language har aktiverats och jag använder det på flera olika sätt. Sedan 5 år tillbaka har jag en podcast med fokus på holistisk hälsa och spiritualitet, The Game Changers podcast.
Jag har haft ett flertal retreat med fokus på vårt välbefinnande och brinner för att så många som möjligt ska få leva ett härligt i kontakt med vårt hjärta.