Grupp regression- upptäck tidigare liv 10 mars 2024

Ni är många som frågat så nu är det äntligen dags IGEN för en gruppregression enligt Dolores Cannons modell! Via guidad meditation tar vi en spännande resa till tidigare liv- du kommer också få möjlighet att möta din guide och få ett budskap.

Den här gången är också extra speciell då jag bland deltagarna kommer lotta ut en QHHT session (värde 4900 kr)!!! Det vill du inte missa!

Varmt välkommen!
//Jenny
QHHT practitioner lev 2.
Har du någon gång undrat över tidigare liv? Visste du att denna information många gånger kan hjälpa dig i nuvarande liv?
Ta med en vän och följ med mig när vi reser genom tidigare liv.
Det blir en spännande kväll där du genom en guidad meditation/lättare hypnos blir visad tidigare liv och du kommer också få möjlighet att möta din guide/skyddsängel!
Vi avslutar med en kort healing meditation som är väldigt magisk och läkande på alla plan.
Mer om evenemanget:
Har du en återkommande dröm? Dras du till en annan plats på jorden? Har du någonsin känt en omedelbar dragning eller motvilja mot en annan person men vet inte varför? Det kan ha med tidigare liv att göra!
🌀De tidigare liv vi har levt kan ha inflytande på våra nuvarande liv.
Varje livstid är till viss del planerad vår själ till innan vi reinkarnerar. Vi är här för att få utvecklas, vilket är vår själs syfte med en fysisk existens.
Genom dessa fysiska upplevelser lär vi oss hur vi kan bli vårt ultimata jag, förstå och komma närmare det vi är
🌀När vi nyttjar vårt undermedvetna och ser aspekter av tidigare livstider, kan vi få information som kan hjälpa oss att arbeta med nuet. Kanske inte upprepa vissa vanor, lösa en utmanande relation med någon närstående, eller förstå varför du kan ha vissa hälsoproblem.
🌀Allt som sker i våra liv har ett syfte på ett spirituellt plan, och med insikt och förståelse kan vi använda dessa insikter och lärdomar för att utvecklas vidare i detta livet
Detta är en gruppsession och kommer att vara ca 2,5-3h. Du behöver inte vara orolig, du får aldrig reda på mer än vad som är absolut meningen under en sådan här session.
Ta gärna med dig något lättare att äta och en filt om du vet att du är frusen.
PS Även om du varit på hypnos(QHHT) hos mig så kan det finnas mer information i tidigare liv som ditt högre jag vill visa dig.
Varmt välkommen!
Datum/tid: 10 mars kl. 15-17 ca
Plats: Bydgegården i Tosseryd(ca 10 min från Borås centrum)
Investering: 333 kr
Anmälan: Maila jenny@soulplanet.se OCH swisha till 0725- 885950 senast den 7 mars för att säkra din platsTa med papper och penna!

Kontakta mig gärna om du har frågor

Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats till någon annan om du skulle får förhinder!

Vad säger tidigare deltagare:

“Hej och stort tack!
Min totalupplevelse var väldigt bra!
Mycket spännande att få uppleva detta.
Kände att din guidning fungerade bra och jag fick tydliga budskap.
Fina energier med de andra deltagarna. ”
Stort tack från Marie
Om mig:
Jag är certifierad lev 2 practitioner i Dolores Cannons metod Quantum healing hypnosis Technique (QHHT).
Jag är utbildad i Global Yoga och är mental tränare och healer. Sedan 5 år tillbaka har jag en podcast med fokus på holistisk hälsa och spiritualitet, The game changers podcast.
Jag har haft flertalet retreat med fokus på vårt välbefinnande och brinner för att så många som möjligt ska få leva ett härligt liv där vi förverkligar vår fulla potential. Och det börjar inifrån och ut med att vi tar hand om oss själva och utforskar olika vägar att nå dit<3