Yogakurs start 18/1 2024 (Varannan torsdag)

Varmt välkommen till denna magiska yoga- och meditationskurs!

Den här kursen riktas till dig som vill komma ner i varv, komma i en djupare kontakt med dig själv och fylla på med energi. Jag har valt att denna kurs lägga mer fokus på meditationen än tidigare.

Många av oss har mycket omkring oss och får sällan en stund i stillhet. Stillheten är så viktig för att höra och koppla in till oss själva. Därför har jag valt att börja varje tillfälle med en guidad meditation med olika teman varje gång.

Efter meditationen börjar vi med yogan och härliga flöden blandas med enkla och stretchande yogaövningar. Det kommer att vara mycket fokus på andetaget och att landa i nuet. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. Vi avslutar med savasana -avslappning och nackmassage för de som vill.

Den här kursen kommer att verka på djupet för kropp och själ; balanserande, stärkande och välgörande på både det fysiska, spirituella och det mentala planet. Det kommer också vara väldigt stressänkande och jordande<3

Kursupplägget ser ut så här:

Tid: Varannan torsdag Kl.18.30-20.00 START 18/1-28/3
Ojämna veckor, totalt 6 ggr (möjlig förlängning vid intresse)

Plats: Bygdegården Tosseryd, Tosserydsvägen

Anmälan: jenny@soulplanet.se, 14/1 är sista anmälningsdag

Investering: 1590 kr för hela kursen Swisha till 0725-885950
för att säkra din plats. Begränsat antal platser så boka så snart som möjligt;-)

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.
VARMT VÄLKOMMEN!

Om mig:

Jag är utbildad i Global Yoga och är mental tränare/Reconnective healer. Jag jobbar också med Dolores Cannons hypnosmetod och regression till tidigare liv (QHHT). Sedan 5 år tillbaka har jag en podcast med fokus på holistisk hälsa och spiritualitet, The Game Changers podcast.

Jag har haft flertalet retreat med fokus på vårt välbefinnande och brinner för att så många som möjligt ska få leva ett härligt liv. och det börjar inifrån och ut med att vi tar hand om oss själva<3